Hoe kan ik mijn SBR tegoed overboeken naar Visionplanner?

Hebt u naast het Visionplanner abonnement ook nog een lopende licentie van de module Infine SBR? Dan kan het zijn dat u nog ongebruikte relaties uit uw licentie hebt. Deze kunt u 'overboeken' als een tegoed naar uw Visionplanner abonnement. Voor iedere relatie die u overboekt wordt in Visionplanner € 3,50 tegoed opgevoerd. Dat bedrag staat gelijk aan de prijs voor 1 deponering.

Voor het overboeken van het tegoed moet minimaal Infine Office Manager 3.8.1 (build 112) geïnstalleerd zijn. De laatste versie kunt u downloaden via de supportwebsite.

Let op: De overboeking kan niet ongedaan gemaakt worden. Infine SBR kan dan niet meer als 'Back-up' oplossing dienen voor het inzenden van SBR rapporten.

Het overboeken van tegoed werkt als volgt:

Stap 1 | Infine Office Manager

Start Infine Office Manager.

Stap 2 | Module SBR

Klik linksonder in uw scherm naar SBR.

Open het scherm 'Rapporten'.

Stap 3 | Tegoed overboeken

Kies Extra -> Verbruik SBR.

Klik op 'Overboeken naar Visionplanner'.

Voer het aantal relaties in dat u wilt overboeken naar Visionplanner.

Stap 4 | Tegoed in Visionplanner

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door Visionplanner. Dit wordt handmatig verwerkt in uw Visionplanner abonnement dus het kan enige tijd duren voordat uw tegoed zichtbaar wordt in Visionplanner.

U kunt uw beschikbare tegoed in Visionplanner als volgt bekijken in Visionplanner:

• Log in bij Visionplanner.
  • Ga naar Beheer Partner
  • Klik op Abonnement
  • Onderaan in uw scherm bij 'Facturering' ziet u uw beschikbare bestedingstegoed.