Hoe kan ik de nieuwe licentie ophalen en importeren in Infine Office Manager?

Het ophalen en importeren van de licentie doet u als volgt:

Open Infine Office Manager en gaan naar Beheer -> Beheermodus Inschakelen . Klik vervolgens op Beheer -> Licentie.Doorloop de onderstaande stappen:

• In het licentiescherm klikt u op de knop Licentie opvragen.
  • Log in met uw inloggegevens (let op: hiervoor met een beheerders account inloggen)
  • Klik bij 'Licentie' op het linkje '-> Ga naar'
  • Klik onder Infine Office Manager op '-> E-mail licentie'
  • Uw licentie wordt opgestuurd naar het e-mail adres dat links op het scherm staat aangegeven.Sla vanuit uw e-mail programma het bestand op
  • Importeer de licentie door in Infine Office Manager te kiezen voor Beheer -> Licentie -> Licentie importeren.

Let op:

Onderstaande instructievideo gaat deels nog uit van onze oude supportsite. Vanaf 1 minuut 40 toont deze instructievideo het importeren van het licentiebestand.

Deze werking is gelijk gebleven.

Licentie importeren