Hoe kan ik een dossiermap toevoegen aan mijn Digitaal Dossier?

U kunt een dossiermap toevoegen aan het Digitaal Dossier door deze map toe te voegen in de betreffende dossierindeling. De werkwijze is als volgt:
  • Kies Beheer -> Dossierindelingen
  • Open de dossierindeling waar u de dossiermap wilt toevoegen
  • Klik op de Nieuw om een nieuwe dossiermap aan te maken
  • Klik op Opslaan en Sluiten
De toegevoegde dossiermap wordt automatisch toegevoegd aan de dossiers van uw relaties die gekoppeld zijn aan de betreffende dossierindeling