Dossierstukken zijn rood. Wat betekent dat?

Een rode dossierstuk houdt in dat het bestand dat bij het dossierstuk hoort niet gevonden kan worden.
Wellicht is de naam van het bestand gewijzigd of is het bestand verplaatst naar een andere map. U kunt in dat geval de naamswijziging doorvoeren in Infine Office Manager, door de volgende stappen te volgen:
  • Klik in Infine Office Manager op Beheer -> Beheermodus inschakelen.
  • Klik nogmaals op Beheer en kies Dossierindelingen.
  • Open de dossierindeling waar de klant aan gekoppeld staat met een dubbelklik
  • Klik op tabblad: Relaties
  • Selecteer de relatie waarvan u de dossiernaam wilt aanpassen
  • Klik op de knop Naamgeving dossier aanpassen

Een andere mogelijkheid is dat het bestand via Windows verkenner is verwijderd. In dat geval kunt u het dossierstuk het beste ook verwijderen uit het digitaal dossier.