Hoe kan ik e-mailberichten importeren in het Digitaal Dossier?

E-mailberichten kunnen op verschillende manieren rechtstreeks vanuit uw e-mailprogramma geïmporteerd worden in het digitaal dossier:
  • Kopiëren in uw e-mailprogramma en vervolgens plakken in het digitaal dossier via de knop Plakken op de knoppenbalk of rechtermuisknop -> dossierstuk(ken) plakken.
  • De e-mail verslepen met de muis van uw e-mailprogramma naar het digitaal dossier.