Hoe kan ik de enkelvoudige jaarrekening van de Holding opnemen in een geconsolideerde jaarrekening?

In de afdruk van een geconsolideerde jaarrekening kan het vennootschappelijke rapport van de Holding / moeder worden meegenomen.

Kies in het geconsolideerde rapport voor menu Rapport -> Pagineren. Kies de gewenste positie in het rapport, zie voor meer informatie de Webhelp.

Klik vervolgens op Afdrukken op papier of Afdrukken naar PDF.
Het afdrukproces zal automatisch wisselen tussen de twee bestanden, terwijl de paginanummer en inhoudsopgave blijft aansluiten.

Het enkelvoudige rapport wordt dus niet opgenomen of ingelezen in het bestand van de geconsolideerde jaarrekening.
Hierdoor is het enkelvoudige rapport ook niet terug te vinden in het Afdrukvoorbeeld.