Werkt Infine ook onder Windows 10?

Onze software werkt ook onder windows 10. Wel zijn er in Windows 10 nog een aantal kinderziekten die onze en andere software kunnen beïnvloeden.

Zo levert Windows 10 een nieuwe .NET versie mee die in zichzelf al een bug bevat, wanneer Infine icm SQL Server en Windows 10 werkt. Verbinding maken met de SQL Server instance die op dezelfde machine draait is niet mogelijk. De workaround is om in plaats van <pcnaam>\infine gebruik te maken van 127.0.0.1\infine