Hoe wijzig ik de locatie van de rapporten?

Om de locatie van uw rapporten te wijzigen volgt u onderstaande stappen.

Klik met een rechtermuisklik op het rapport en kies  voor de optie Wijzigen. Klik bij ‘Locatie’ op de […] button en selecteer de locatie en het Excel bestand. Dezelfde handeling dient u toe te passen voor de kantoormodellen (Beheer -> Systeeminstellingen -> tabblad Rapporten).

Let op: De locatie kan alleen per rapport worden gewijzigd. In het geval dat alleen de drive letter is gewijzigd, bijvoorbeeld bij een netwerklocatie (van F:\Klantrapporten naar K:\Klantrapporten) kunt u ervoor kiezen de drive letter in verkenner aan te passen aan de oude situatie. Raadpleeg voor meer informatie over het wijzigen van driveletters/netwerklocaties uw systeembeheerder.