Hoe krijg ik het actuele boekjaar in Fiscale export?

Wanneer een recent boekjaar niet zichtbaar is in het menu Export -> Fiscaal, werkt u vermoedelijk met een oudere versie van Infine Jaarrekening.

Zo is voor het boekjaar 2015 de versie 3.8 noodzakelijk.

Op mijn.infine.nl staat de installatiebestanden voor de meest recente versie.

U kunt uw huidige versie van jaarrekening controleren door een willekeurige jaarrekening te openen en vervolgens onder 'Invoegtoepassingen'  te klikken op het blauwe ( i ) symbool.