Hoe maak ik een PDF bestand van de jaarrekening met eigen briefpapier?

Naast het afdrukken op papier is het ook mogelijk om uw rapport te printen naar een PDF-bestand. Hiervoor gebruikt u de knop Afdrukken_naar_pdf Afdrukken naar PDF.

De tekst van het rapport kan daarbij ook gecombineerd worden met uw eigen brief- of vervolgpapier.

Standaard leveren wij voorbeeldbestanden mee als brief- en vervolgpapier. Deze staan in de installatiemap* van Infine Jaarrekening, achter de submap PDF.

Bijvoorbeeld: L:\Infine Software\Jaarrekening\PDF\Briefpapier.pdf

U kunt zelf PDF bestanden toevoegen aan deze map, noem deze bijvoorbeeld:
Briefpapier kantoor.pdf
- Vervolgpapier kantoor.pdf

Automatisch worden bestanden die u toevoegt aan deze map opgenomen in de selectiebox van het scherm Afdrukken naar PDF.

Afdrukken_naar_pdf2

Op dit venster geeft u meteen aan op welke pagina's het briefpapier en vervolgpapier toegepast moet worden.
Staat het rapport op status Concept, wordt ook meteen het watermerk Concept gekozen.

*) De installatiemap van Infine Jaarrekening nakijken: Klik op  Infomatie -> Systeeminformatie.