Hoe kan ik mijn rapport afdrukken op briefpapier of met een bedrijfslogo?

Voor het afdrukken van een rapport met uw bedrijfslogo, adviseren wij om de functie Afdrukken naar PDF te gebruiken.

Hiermee wordt brief- of vervolgpapier in PDF gecombineerd met de tekst van het rapport.

Hoe u dit kunt instellen leest u in de WebHelp

Daarnaast is het ook mogelijk om afbeeldingen rechtstreeks in te voegen in het rapport.
Bijvoorbeeld om een afbeelding van de ondertekening in te voegen.

U kunt dit doen door in de werkbalk te kiezen voor Inhoud -> Afbeelding invoegen.
Indien uw afbeelding kleur bevat dan dient u via de pagina-instelling het vinkje zwart-wit uit te zetten. Open hiervoor het betreffende tabblad en ga naar Bestand -> Afdrukken -> Pagina-instelling -> Blad.