Hoe krijg ik de taxonomie voor de publicatiestukken van het actuele boekjaar beschikbaar?

Wanneer de taxonomie van een recent boekjaar niet zichtbaar is in het menu Visionplanner SBR -> Rapport exporteren werkt u vermoedelijk met een oudere versie van Infine Jaarrekening.

Voor het boekjaar 2017 is versie 4.1 van de Infine Jaarrekening noodzakelijk. Bij de installatie van versie 4.1 van de Infine Jaarrekening dient ook versie 4.1 van de Infine Office Manager geïnstalleerd te worden.

Op mijn.infine.nl staan de installatiebestanden voor de meest recente versie.

U kunt uw huidige versie van jaarrekening controleren door een willekeurige jaarrekening te openen en vervolgens onder 'Infine Jaarrekening'  te klikken op 'Informatie'.