Hoe kan ik alle rapportlocaties in één keer wijzigen?

Let op! U dient minimaal met versie 4.1.1 (build 104) van Infine Office Manager te werken om onderstaande stappen uit te kunnen voeren. De laatste versie van Infine Office Manager kunt u verkrijgen via de downloads.

Indien de software gemigreerd is naar een nieuwe omgeving en locatie van de rapporten gewijzigd is dan dienen de locaties ook in Infine Office Manager gewijzigd worden. Het wijzigen van de rapportlocaties kunt u doen middels een export en import van de lijst met rapporten. Volg onderstaande stappen om de rapportlocaties te wijzigen.

1. Ga naar het tabblad Rapporten en selecteer de rapporten die u wilt exporteren. Klik met de rechtermuisknop en kies voor Exporteren / XLS-bestand. Het bestand kunt u opslaan op een locatie naar keuze.

2. Open het zojuist aangemaakte bestand in Excel. Klik op CTRL + F, het onderstaande scherm wordt dan geopend. Ga naar het tabblad Vervangen. Bij Zoeken naar vult u de oude locatie in, bij Vervangen door de nieuwe locatie. Kies voor Alles vervangen en sla het bestand op.

3. Importeer het bestand met de gewijzigde locaties in Infine Office Manager. U kunt dit doen door naar het tabblad Rapporten te gaan en vervolgens naar het menu Extra / Importeren rapporten. Vul de locatie van het bestand in bij Te importeren bestand en kies vervolgens voor Start importeren. Als het importeren afgerond is zijn de locaties gewijzigd.