Roadmap Infine Tussentijds Rapport

Nieuwe werkbalk

Infine Tussentijds Rapport krijgt een nieuwe werkbalk die gebruik maakt van een Excel Ribbon.

Directe koppeling Snelstart via nieuwe API

De directe koppeling met Snelstart wordt opnieuw ontwikkeld op basis van de nieuwe API's die daarvoor door Snelstart beschikbaar zijn gesteld. De huidige gateway-koppeling zal door Snelstart in de toekomst worden uitgefaseerd.

Directe koppeling AFAS

De module Infine Tussentijds Rapport krijg een directe koppeling met AFAS zoals deze ook al beschikbaar is in de module Infine Jaarrekening.