Roadmap Infine Samensteldossier

Verbeterde functionaliteit significante aangelegenheden (F10)

Door een rubriek te koppelen aan een significante aangelegenheid die wordt vastgelegd met de functietoets F10 kunnen straks vragen in het werkprogramma automatisch verborgen worden als bij het betreffende onderdeel geen significante aangelegenheid is vastgelegd.

Interactie CBO initieel en CBO afsluitend

Opmerkingen in de initiële cijferbeoordeling zullen ook getoond worden in de afsluitende cijferbeoordeling. In de afsluitende cijferbeoordeling kan vervolgens aangegeven op welke manier de bevindingen vanuit de initiële cijferbeoordeling zijn afgehandeld.

Directe koppeling Snelstart via nieuwe API

De directe koppeling met Snelstart wordt opnieuw ontwikkeld op basis van de nieuwe API's die daarvoor door Snelstart beschikbaar zijn gesteld. De huidige gateway-koppeling zal door Snelstart in de toekomst worden uitgefaseerd.