Roadmap Infine Samensteldossier

Update Infine Samensteldossier versie 4.2

Deze update vindt plaats ter ondersteuning van de aanstaande update van Infine Jaarrekening naar versie 4.2. In Infine Samensteldossiers zullen daarvoor o.a. de volgende aanpassingen worden doorgevoerd:

• Verbeterde update procedure van klantdossier en kantoormodel.
  • Toevoegen van verloopoverzichten voor de balansrubriek 'Andere deelnemingen'.
  • Wijziging van enkele rubrieksomschrijvingen conform de jaarrekening.