Release notes Infine Office Manager

Wijzigingen in versie 4.1.1 (build 103)

Aangepaste functionaliteit

Algemeen

• Ondersteuning voor technische update van Infine Samensteldossier waarin de nieuwste .NET frameworks van Microsoft zijn opgenomen.

Wijzigingen in versie 4.1.1 (build 102)

Aangepaste functionaliteit

Algemeen

• De Optie ‘importeren relaties’ was verdwenen. Deze is weer toegevoegd.

Relatiebeheer

• Oplossing voor foutmelding bij koppeling Pinkweb.

Uren & Facturering

• Oplossing voor probleem waardoor vrije velden niet meer getoond werden.

Wijzigingen in versie 4.1.1 (build 100 / 101)

Aangepaste functionaliteit

Algemeen

• Verdere uitbreiding van de ondersteuning van het aanmaken van SBR rapportages in Visionplanner vanuit Infine Jaarrekening.
  • Verbetering in de setup voor installatie.

Uren & Facturering

• Handmatige factuurregels worden nu ook getoond op factuurspecificatie na opnieuw genereren van factuurdetailregels.

Wijzigingen in versie 4.0.0

Aangepaste functionaliteit

Algemeen

• Ondersteuning voor technische update van Infine Jaarrekening waarin de nieuwste .NET frameworks van Microsoft zijn opgenomen.

Uren & Facturering

• Bij het wijzigen van een urenstaatregel met overuren wordt nu ook de overurenregistratie bijgewerkt.

Wijzigingen in versie 3.9.1 (build 103/104)

Aangepaste functionaliteit

Algemeen

• Bij een aantal gebruikers verscheen een beveiligingsmelding bij het downloaden van de setup van Infine Office Manager. Hiervoor is een aanpassing gedaan in de certificering van de setup.

Wijzigingen in versie 3.9.1 (build 102)

Aangepaste functionaliteit

Algemeen

• Verdere uitbreiding van de ondersteuning van het aanmaken van SBR rapportages in Visionplanner vanuit Infine Jaarrekening.

Wijzigingen in versie 3.9.1 (build 101)

Aangepaste functionaliteit

Algemeen

• Uitbreiding van de ondersteuning van het aanmaken van SBR rapportages in Visionplanner vanuit Infine Jaarrekening

Wijzigingen in versie 3.9.1 (build 100)

Aangepaste functionaliteit

Algemeen

• Ondersteuning voor het aanmaken van SBR kredietrapportages in Visionplanner vanuit Infine Jaarrekening.