Release notes Infine Tussentijds Rapport

Wijzigingen in versie 4.2.1 (build 108)

Verbeterde functionaliteit

• Probleem opgelost waardoor een 1004-foutmelding kon onstaan bij pagineren.

Wijzigingen in versie 4.2.1 (build 107)

Verbeterde functionaliteit

• Probleem opgelost met import via directe koppelingen in combinatie met periode-instelling kwartaal12 of kwartaal4.

Wijzigingen in versie 4.2.1 (build 106)

Verbeterde functionaliteit

• Ondersteuning directe koppeling Snelstart online administraties.
  • Nieuwe teksten Samenstellingverklaring NBA doorgevoerd.
  • Als er sprake is van een gebroken boekjaar kan nu in het importscherm het juiste boekjaar geselecteerd worden.
  • Instelling voor presentatie in duizendtallen werkt nu voor alle periodes.
  • Saldo-informatie: probleem opgelost waardoor niet alle mutaties getoond werden.
  • Prognose: de prognose wordt niet langer leeg gemaakt bij consolideren.