Release notes Infine Tussentijds Rapport

Let op: Met ingang van november 2018 worden de versies van de software volgens een nieuwe methode genummerd. Het build-nummer dat achter het versienummer staat wordt voortaan gebruikt voor interne testversies en zal daarom niet meer vermeld worden in de release notes. Voortaan kunt u aan de hand van het cijfer achter de laatste punt controleren of u werkt met de meest recente functionaliteiten.

Wijzigingen in versie 4.3.1

Nieuwe functionaliteit

• Directe koppeling AFAS
  • Directe koppeling Snelstart Online op basis van B2B API

Verbeterde functionaliteit

• Overstap op de meest recente .NET frameworks van Microsoft. Door te werken met nieuwe technieken minimaliseren we de risico’s op compatibiliteitsproblemen. Dit moet ook in de toekomst blijven zorgen voor een stabiele werkomgeving.
  • Nieuwe werkbalk welke gebruik maakt van het Excel-lint.
  • Nieuwe afbeelding bovenaan het tabblad Instellingen.
  • Prognose: Uitgangspunten worden vanaf nu getoond in het rapport zoals ingesteld door de gebruiker.
  • Prognose: Oplossing voor foutmelding bij het verwerken van uitgangspunten indien er sprake was van een gewijzigde rubrieksomschrijving.
  • Prognose: Rapportage-periode prognose wijzigt vanaf nu mee met rapportage-periode huidig jaar.
  • Directe koppeling Exact Online: Verbeterde performance saldo-informatie.
  • Mutaties in de begroting worden vanaf nu op juiste wijze meegenomen in de consolidatie.
  • Kolomtitels tonen werkt vanaf nu ook altijd aan het begin van een hoofdstuk.

Wijzigingen in versie 4.2.1 (build 108)

Verbeterde functionaliteit

• Probleem opgelost waardoor een 1004-foutmelding kon onstaan bij pagineren.

Wijzigingen in versie 4.2.1 (build 107)

Verbeterde functionaliteit

• Probleem opgelost met import via directe koppelingen in combinatie met periode-instelling kwartaal12 of kwartaal4.

Wijzigingen in versie 4.2.1 (build 106)

Verbeterde functionaliteit

• Ondersteuning directe koppeling Snelstart online administraties.
  • Nieuwe teksten Samenstellingverklaring NBA doorgevoerd.
  • Als er sprake is van een gebroken boekjaar kan nu in het importscherm het juiste boekjaar geselecteerd worden.
  • Instelling voor presentatie in duizendtallen werkt nu voor alle periodes.
  • Saldo-informatie: probleem opgelost waardoor niet alle mutaties getoond werden.
  • Prognose: de prognose wordt niet langer leeg gemaakt bij consolideren.