Roadmap Infine Jaarrekening

Verbeteren en optimaliseren

De Infine Jaarrekening is een volwassen product waarop al ruim 12 jaar doorontwikkeling heeft plaatsgevonden. Toch zien we nog steeds ruimte voor verbeteringen en optimalisatie van bestaande processen:

PDF briefpapier

De locatie voor het PDF-briefpapier wordt nu per rapport ingesteld door de gebruiker. Hiervoor wordt in een instelling toegevoegd in de Infine Office Manager zodat dit in 1 keer voor het gehele kantoor ingeregeld kan worden.

Performance

Het verbeteren en optimaliseren van de performance daar waar mogelijk is een continue aandachtspunt en terugkerend thema op de roadmap.

Ondersteuning 64-bit Excel en andere bestandsindelingen

Hoewel het op dit moment al mogelijk is om Infine Jaarrekening te installeren op 64-bit Excel wordt dit officieel nog niet door Infine ondersteund. Een aantal functies werkt nog niet helemaal goed. We inventariseren momenteel de beperkingen en problemen die nog opgelost moeten worden zodat we die kunnen oplossen.

Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om de huidige xls-bestandsindeling te vervangen door een nieuwere bestandsindeling. Uit dit onderzoek moet blijken of een conversie naar zo'n bestandsindeling mogelijk is en wat voor invloed dit heeft op bijvoorbeeld de performance van Infine.