Bij de installatie van Infine Office Manager verschijnt de melding: Nummer 183 move/delete mislukt

Als u de foutmelding "Nummer 183 move/delete mislukt. Updater.exe kan niet worden bijgewerkt” krijgt bij de installatie van Infine Office Manager, dan staat op de server of op één van de werkstations 'Updater.exe' nog open. Sluit 'Updater.exe' af en voer opnieuw de installatie van Office Manager uit.

U kunt op de volgende manier bekijken of ‘Updater.exe’ open staat en zo nodig afsluiten:

1. Start Windows Taakbeheer d.m.v. sneltoets alt-ctrl-del -> Taakbeheer starten of door met uw rechtermuisknop op de Windows taakbalk te klikken en te kiezen voor Taakbeheer starten
  2. Ga naar tabblad ‘Processen’ en zoek onder ‘Imagenaam’ naar ‘Updater.exe’, sluit ‘Updater.exe’ af door deze te selecteren en te kiezen voor Proces beëindigen
  3. Sluit ‘Updater.exe’ ook af op de overige werkstations waar dit proces openstaat
  4. Voer de installatie van Office Manager opnieuw uit

Tip: om er zeker van te zijn dat op alle werkstations ‘Updater.exe’ is afgesloten adviseren wij u de werkstations opnieuw op te starten. Bij het afsluiten van Windows wordt automatisch ‘Updater.exe’ afgesloten