Bij het openen van een jaarrekening krijg ik de melding: 'Object variable or With block variable not set'

Indien u bij het openen van een jaarrekening de melding 'Object variable or With block variable not set' krijgt, dan kan het zijn dat de weergave in Excel op verbergen staat. Om dit op te lossen, moet u de jaarrekening openen via Windows Verkenner. Vervolgens gaat u in de werkbalk naar tab 'Beeld' en klikt u op Zichtbaar maken. Vervolgens klikt u op opslaan en sluit u het document af.

Het rapport is daarna weer normaal te openen via Infine Office Manager.