Foutmelding 502 bij de export naar Visionplanner SBR

Bad Gateway - The specified CGI application encountered an error and the server terminated the process.

Bij de export naar Visionplanner SBR kunt u een foutmelding krijgen met foutcode 502.

In veel gevallen ontstaat het probleem bij een deponering, waarbij de rechtsvorm in de Jaarrekening in eerste instantie niet op BV stond. Wanneer de export naar Visionplanner dan wordt gestart, wordt de administratie daar aangemaakt met een andere rechtsvorm.

Wanneer op een later moment de rechtsvorm in de Jaarrekening wel aangepast wordt naar BV en de export opnieuw gestart wordt, ontstaat de fout:

Foutcode: 502 - Bad Gateway: Er is een fout opgetreden bij het exporteren van de teksten naar Visionplanner.

Oplossing:

• Wijzig de rechtsvorm in de Visionplanner administratie:
VP opties
  • Opties
  • Klantenkaart
  • Verwijder het dossier dat is aangemaakt in Visionplanner
  • Start de export vanuit de Infine Jaarrekening opnieuw en maak daarbij een Nieuw dossier aan.