“Het kantoormodel van het rapporttype Tussentijds Rapport kon niet worden gevonden. Controleer de locatie van dit kantoormodel via het menu Beheer / Systeeminstellingen / tabblad Rapporten”.

U werkt waarschijnlijk met Microsoft Excel 2010 of later (32 bit). Hiervoor moet de installatie map van Tussentijds Rapport worden ingesteld als ‘Vertrouwde locatie’ in Excel.

Dit kunt u het makkelijkst automatisch laten regelen door in de Infine Office Manager een standaardopslagdirectory in te stellen voor uw rapporten. De gekozen directory wordt dan automatisch in Excel als vertrouwde locatie ingesteld.

• Klik links in uw scherm naar Rapporten
  • Ga naar Extra -> Gebruikersinstellingen ->Tabblad Rapporten
  • Stel de standaardopslagdirectory in.
  • Klik op OK.