Hoe exporteer ik journaalposten van facturen naar SnelStart Online?

Het exporteren van journaalposten (facturen) naar een Cloud administratie van SnelStart is veranderd per de Infine Office Manager 4.1.2.

Er wordt nu gebruik gemaakt van een zogenaamde 'API' koppeling.

Vooraf moet in de administratie een sleutel worden aangemaakt:

• Log in op web.snelstart.nl
  • Klik op de administratie om deze te openen
  • Klik in de linker navigatiebalk op 'Koppelingen'
  • Zoek op koppeling 'Infine'.
  • Klik op Koppeling instelllen om deze administratie toegankelijk te maken.
  • Klik op Kopieer sleutel naar klembord

Stappen in Infine Office Manager (module Uren en Facturering):

• Ga naar menu Beheer -> (evt. Beheermodus inschakelen) -> Systeeminstelling, tab Koppelingen
  • Selecteer bij de koppeling Financieel: SnelStart Online.
    Staat deze niet in de lijst, werkt u waarschijnlijk met een oude versie.
  • Plak de gekopieerde sleutel nu in het veld SnelStart sleutel
  • Klik op Koppeling activeren

Controleer ook de volgende instellingen:

• Ga naar menu Beheer -> Systeeminstelling, tab Uren & Facturering
    • Export formaat: Directe koppeling
    • Dagboek verkoopfacturen: 1300 of een aangepaste dagboekcode

• Ga naar menu Beheer -> Systeemtabellen, tab Uren & Facturering
  • Ga naar tabblad Btw-codes
    • Wijzig de genummerde codes in de tekst: hoog, laag of overig.

De SnelStart Cloud koppeling ondersteunt alleen deze btw-codering. Bij gebruik van genummerde btw-codes geeft de koppeling een melding als: VATCode 1 wordt niet herkend.