Hoe kan ik de kolomtitels met het jaartal of balansdatum boven een toelichting zichtbaar maken?

U kunt de kolomtitels (ook wel jaarkoppen genoemd) met het jaartal of balansdatum boven een toelichting activeren door te klikken op de knop Kolomtitels tonen.

Let op: Zorg ervoor dat u eerst de tekst of het getal selecteert van de toelichting waarboven u de kolomtitel wenst.

In het hoofdstuk ToelWenV worden de kolomtitels automatisch bovenaan elke nieuwe pagina geplaatst. Het is hier dus niet nodig om zelf kolomtitels toe te voegen.