Hoe kan ik een vrije koptekst of voettekst invoeren?

Het is mogelijk om in een rapport een eigen vrije koptekst of voettekst in te voeren. Via Rapport -> Opmaak -> Opmaak rapport kunt u bij de voettekst (links, midden of rechts) kiezen voor vrije voettekst. Hetzelfde geldt voor de koptekst.

De tekst kunt u ingeven op het tabblad Instellingen, helemaal onderaan de pagina. Die tekst wordt dus geactiveerd op het moment dat u via de Opmaak de vrije koptekst of voettekst selecteert.