Hoe kan ik het sjabloon voor de aanbiedingsbrief aanpassen?

Het sjabloon voor de aanbiedingsbrief bevindt zich in de installatiemap van Samensteldossier. Door in Windows verkenner rechts te klikken op het bestand 'Aanbiedingsbrief Kantoor.dot' en te kiezen voor Openen kunt u het sjabloon bewerken.

Als u het sjabloon wilt bewerken dan adviseren wij u om in de opties van Microsoft Word de bladwijzers weer te geven (Bestand - > Opties - > Geavanceerd - > Bladwijzers weergeven).