Hoe kan ik mijn facturen afdrukken op een andere printerlade dan diegene die ik standaard gebruik?

Het is mogelijk om een factuurlayout af te drukken naar een andere printerlade als diegene die als standaard is ingesteld.

Als de facturen naar een andere printerlade moeten worden gestuurd dan diegene die u normaal gesproken gebruikt, dan kan dit opgelost worden door de betreffende printer tweemaal te installeren op uw PC. In de voorkeursinstellingen van de printer kunt u de juiste printerlade aangeven.

Vervolgens kunt u de printerlade koppelen aan de factuurlayout. Dit kunt u op de volgende manier instellen:

1. Ga in Infine Office Manager naar Beheer -> Factuurlayouts
  2. Selecteer een factuurlayout (of specificatielayout) en druk op F2 (wijzigen)
  3. Voer bij printer de juiste printerdriver in