Hoe kan van de jaarrekening een publicatiebalans gemaakt worden?

Een papieren publicatiebalans kan gemaakt worden wanneer de jaarrekening helemaal klaar is. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Maak een nieuw rapport aan vanuit Infine Office Manager. Kies hier het rapportmodel 'Publicatiebalans'.
  2. Ga in de geopende Publicatiebalans naar het menu Import -> Jaarrekening en selecteer de jaarrekening van deze klant.
  3. Vervolgens kunt u kiezen welke gegevens u over wilt nemen.
  4. Ga naar Extra -> Instellingen en kies de 'Groottecriterium' van de Publicatiebalans.

Cijfermatig is de publicatiebalans nu gelijk aan de jaarrekening. Tot slot moeten de toelichtingen van de publicatiebalans nog doorgelopen worden. Indien nodig kunt u hier nog aanpassingen in aanbrengen.

Indien u via SBR de publicatiestukken wilt deponeren dan dient u de volgende stappen te volgen: Hoe deponeer ik een jaarrekening via Infine-Visionplanner SBR?