Hoe kopieer ik prijsafspraken naar komend jaar of naar een andere relatie?

Een prijsafspraak is eenvoudig te kopieëren naar een volgend jaar of naar een andere relatie. Vanuit de lijst met prijsafspraken of vanuit een prijsafspraak zelf klikt u in de knoppenbalk op Kopieer prijsafspraak.

Kiest u voor Kopieer prijsafspraak -> Naar volgend jaar, dan worden alle gegevens gekopieerd en de termijnen voor het nieuwe jaar automatisch aangemaakt. Het is mogelijk hier nog wijzigingen in aan te brengen.

Kiest u voor Kopieer prijsafspraak -> Naar andere relatie, dan worden alle gegevens gekopieerd, behalve de relatie waar de prijsafspraak nu aanhangt.