Hoe krijg ik het actuele boekjaar in Fiscale export?

Wanneer een recent boekjaar niet zichtbaar is in het menu Export -> Fiscaal, werkt u vermoedelijk met een oudere versie van Infine Jaarrekening.

Zo is voor het boekjaar 2017 de versie 4.1 van de Infine Jaarrekening noodzakelijk.

Op mijn.infine.nl staat de installatiebestanden voor de meest recente versie.

U kunt uw huidige versie van jaarrekening controleren door een willekeurige jaarrekening te openen en vervolgens onder 'Invoegtoepassingen' te klikken op het blauwe ( i ) symbool.