Hoe lees ik cijfers in uit Exact Globe?

In het algemeen werkt de export van de XML Auditfile (.XAF- bestand) het beste vanuit Exact Globe. Let wel op deze punten:

• De eindejaarsverwerking over dat boekjaar is nog niet uitgevoerd.
  • Onverwerkte boekingen moeten eerst worden verwerkt.
  • Vink aan dat ook de beginbalans meegenomen moet worden.

Is de eindejaarsverwerking al wel uitgevoerd, kies dan in Exact voor de Export Jaarrapportage. De cijfers worden dan in een tekstbestand gezet (.csv bestand).
Speciaal voor Exact hebben we een extra importmogelijkheid gemaakt. Deze staat onder Import -> Tekstbestand.