Hoe maak ik een creditfactuur aan of een factuur met korting?

U kunt als volgt een creditfactuur of een kortingsregel in een factuur aanmaken:

• Open het scherm 'Conceptfacturen'
  • Maak een nieuwe factuur aan via Bestand -> Nieuw (of sneltoets Ctrl-N)
  • Maak in het onderdeel 'Factuurregel' een nieuwe factuurregel aan.
  • Klik met uw rechtermuisknop op het witte vlak en kies voor Nieuw -> Factuurregel (of sneltoets Ctrl-N)
  • Kies bij 'Bedragsoort' voor 'Bedrag'. Als bedrag kunt u een negatief bedrag invoeren.