Hoe stel ik een fiscale aangifte op met Visionplanner?

Het opstellen van een fiscale aangifte is makkelijker dan ooit, toch hebben we voor de duidelijkheid alles nog even voor u op een rijtje gezet. Onderstaand vindt u het uitgeschreven stappenplan.

Let op! Voor u een fiscale aangifte kunt opstellen dienen een aantal voorbereidingen getroffen te worden. Welke voorbereidingen dit zijn ziet u hier: Welke voorbereidingen moet ik doen om gebruik te kunnen maken van Visionplanner SBR of Fiscaal?

Stap 1 | Gegevens exporteren

- Klik in de jaarrekening op de knop "Visionplanner -> Fiscaal" en hierna op "Rapport exporteren".

- Klik bij de mededeling dat de jaarrekening opgeslagen moet worden op "Ja".

- Klik op "Inloggen", u wordt doorgestuurd naar de site van Visionplanner. Log hier in met uw accountgegevens en kies voor "Toestaan". Sluit hierna het browservenster.

- Klik op "Ja" bij de vraag of u de administratie in Visionplanner wilt openen.

- U wordt doorgestuurd naar Visionplanner, log hier in met uw accountgegevens.

Stap 2 |