Hoe stel ik een persoonlijke weergave in?

De schermen binnen Infine Office Manager zijn flexibel in te delen, zie hiervoor de informatie in onze webhelp onder Overzichtsscherm .

Wilt u een bepaalde weergave van een scherm bewaren zodat u deze later nog eens kunt gebruiken, dan slaat u deze weergave op via de knop Persoonlijke weergave* -> Opslaan als.

• Het aantal weergave dat u kunt opslaan is onbeperkt.
  • Wijzigingen in een persoonlijke worden direct in de weergave opgeslagen.
  • U keert terug naar de standaardweergave door in het dropdown-menu met weergaven te kiezen voor (Standaardweergave).

* In Relatiebeheer -> Kantoor is de knop Persoonlijke weergave niet zichtbaar aanwezig. Het opslaan van een weergave is wel mogelijk:

- Selecteer een regel in het deelvenster waarin u een persoonlijke weergave wilt opslaan met een rechter muisklik

- Kies in het submenu voor 'Persoonlijke weergave -> Opslaan als'.

Bij het openen van Relatiebeheer -> Kantoor wordt standaard de laatste gebruikte weergave geopend.