Hoe voeg ik een extra regel toe onder een factuurregel?

U kunt een omschrijving toevoegen onder een factuurregel door handmatig een sub-factuurregel aan te maken. Dit doet u als volgt:

1. Open de betreffende conceptfactuur
  2. Klik in het onderdeel ‘Factuurregels’ met uw rechtermuisknop op de hoofdactiviteit en kies voor Nieuw ->Factuurregel
  3. Vul bij ‘Omschrijving’ de door u gewenste omschrijving in van de activiteit en selecteer het ‘Boekjaar’. Bevestig metOK
  4. De door u gemaakte regel is toegevoegd als sub-regel. De sub-regel wordt getoond onder de hoofdactiviteit.