Hoe voorkom ik afrondingsverschillen na import van gegevens uit Infine Activa in Infine Jaarrekening?

Wanneer in Infine Activa gewerkt wordt met decimalen, ontstaan bij de import in Infine Jaarrekening afrondingsverschillen.
Bij het invoeren van investeringen kan het aanschafbedrag het beste op hele euro's afgerond worden.

Infine Activa kent verder nog een instelling die ervoor zorgt dat boekwaardes automatisch worden afgerond op hele euro's.
U vindt deze instelling in menu Extra -> Instellingen, hier zet u een vinkje achter Boekwaarde afronden.