Hoe voorkom ik dat alle medewerkers toegang hebben tot een rapport van Infine?

U kunt op twee manieren beveiligen dat alle medewerkers toegang hebben tot een Jaarrekening, Samensteldossier of Tussentijds Rapport:

1. De wachtwoordbeveiliging van Excel gebruiken.
    • U vindt dit in het scherm Opslaan als, afhankelijke van de Office versie vindt u dit hier:
      - Excel 2007: Office-knop -> Opslaan als
      - Excel 2010: Bestand -> Opslaan als
      - Excel 2013: Bestand -> Opslaan als -> Bladeren
    • Behoud de huidige naam, bestandslocatie en bestandtype (Excel 97-2003 werkmap)
    • Ga onderin het venster naar menu Extra -> Algemene opties
    • Vul een wachtwoord in bij Wachtwoord voor openen
    • Klik op OK en bevestig dit wachtwoord
    • Klik vervolgens op de knop Opslaan.

1. U plaatst het (Excel)bestand van het rapport op een locatie die alleen voor u te benaderen is, bijvoorbeeld uw C: schijf of een (met rechten) afgeschermd deel van het netwerk.

De eerste methode is ook bruikbaar wanneer u de kantoormodellen wil beveiligen met een wachtwoord.