Hoe werkt de jaarovergang van een rapport?

Een jaarovergang van een klantrapport voert u uit door middel van de volgende stappen:

1. Kopieer het rapport van het vorige jaar naar het nieuwe jaar. (In Infine Office Manager, selecteer het rapport van het vorige jaar, kies Kopiëren rapport F8)
  2. Open het nieuwe rapport en zet indien nodig de rapportstatus terug op 'Onderhanden' (in het rapport, Extra -> Instellingen)
  3. Start de jaarovergang via Extra -> Jaarovergang.
  4. Controleer in het tabblad Instellingen de jaarafhankelijke rapportgegevens.
  5. Werk het rapport verder uit op de gebruikelijke manier.