Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe kan ik deze wijzigen?

Indien u niet meer in kunt loggen in Infine Office Manager, dan kunt u uw wachtwoord laten resetten door een medewerker die als Beheerder is aangemerkt in Infine Office Manager.

Is dat niet mogelijk, neem dan contact met Infine support op via telefoonnummer
085-7600500 en dan kunnen wij via Teamviewer het wachtwoord resetten.

Het gaat om de volgende stappen:

• Ga naar het menu Beheer -> Medewerkers
  • Open de gegevens van de medewerker door erop te dubbelklikken
  • Onder tab Inloggegevens staat rechts staat de knop Wachtwoord instellen.
  • Maak een tijdelijk wachtwoord aan en geef deze door aan de medewerker
    Automatisch wordt het vinkje  'Wijzig wachtwoord bij volgende aanmelding' aangezet