Ik heb wat permanente stukken gekoppeld zoals het Kvk uittreksel, blijven deze volgend jaar ook gelinkt?

Bij het selecteren van de dossierlocatie (Extra -> Instellingen) kunt u het beste een zo hoog mogelijke map selecteren. Vanuit het samensteldossier kunt u namelijk wel dossierstukken toevoegen welke in een lagere map zitten maar niet in een hogere map. Stel dat u bijvoorbeeld uw dossierlocatie instelt op de map 2015 maar ook dossierstukken in de map 2014 heeft, dan kunnen de stukken vanuit de map 2014 niet geopend worden. In onderstaand voorbeeld dient u de map 13000 - Edelhert BV te selecteren voor een optimale werking bij het koppelen van dossiers.

Voor het koppelen van dossierstukken gebruikt u de functietoets F8 als u de cel achter de vraag onder DS geselecteerd heeft. In het scherm dat geopend wordt, kunt u dossierstukken toevoegen. Hierbij kunt u zonder problemen dossierstukken toevoegen welke in een lager liggende map zitten in de dossierlocatie. Bij het toevoegen kunt u selecteren of het dossierstuk gekoppeld moet blijven bij de jaarovergang. Zo hoeft u dossierstukken zoals het KvK uittreksel maar 1 keer toe te voegen.