Ik kan de Dymolabel Printer niet als label printer selecteren

Als u de de Dymolabel niet zichtbaar is als labelprinter, dan is de printer geïnstalleerd als een ‘normale’ printer en niet als labelprinter. Dit kan komen doordat de installatie van de Dymo Software niet (correct) is uitgevoerd. Voer de installatie van de Dymo Software (opnieuw) uit.

Als u de Dymo Label Printer als gedeelde printer op een Terminal Server wilt gebruiken, verwijzen wij u onderstaand document.

Let op: het gebruik van een dymolabel printer op een Terminal Server wordt niet officieel ondersteund door Dymo.