Ik krijg de volgende foutmelding bij het importeren van een Samensteldossier in de Jaarrekening: Omschr. Subscript out of range Module : ImportGegevensSamensteldossierCmdOK

Probleem:

Omschr. Subscript out of range. Module : ImportGegevensSamensteldossierCmdOK. Bij de jaarrekening staat dan onder in het scherm : Gereed (met fouten)

Oplossing:

Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar voor dit probleem. Probeert u allereerst te updaten; indien dit het probleem niet oplost kunt u onderstaande stappen proberen:

1. Zorg ervoor dat u in de laatste versie zit van de Infine Jaarrekening/Samensteldossier. Uw huidige versie kunt u controleren via invoegtoepassingen -> blauw icoontje helemaal rechts met een witte 'i' erin. Via onze website kunt u kijken welke versie er beschikbaar is, door via mijn.infine.nl naar 'downloads' te gaan en op de betreffende module te klikken.
  2. Open het samensteldossier dat u wilt importeren. Ga in de werkbalk naar Extra -> Rapport organiseren. Als rapport organiseren is afgerond slaat u het rapport op.
  3. Soms ontstaat deze foutmelding als er in het tabje 'instellingen' bij 'Aantal werknemers' het getal 0 is ingevuld. U kunt dit in plaats van de 0 leeglaten.