Is het mogelijk om een handtekening digitaal op te nemen in het rapport?

Via de optie Inhoud -> Afbeelding invoegen kunt u een ingescande handtekening invoegen in uw rapport.

Alle soorten afbeeldingen (.jpg, .bmp, .tif, .gif etc.) zijn in te voegen. Het formaat van de ingevoegde afbeelding is in het rapport aan te passen.

Als u de kleur van een afbeelding wilt behouden (bijvoorbeeld een blauwe handtekening), zorg er dan voor dat het hoofdstuk waar de afbeelding is ingevoegd in kleur wordt afgedrukt.

Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Selecteer het hoofdstuk waar de afbeelding is ingevoegd
  2. Ga in Excel naar Bestand (Excel 2007: De Office button, links boven in het scherm) -> Afdrukken -> Pagina-instellingen
  3. Ga in het venster ‘Pagina-instellingen’ naar het tabblad ‘Blad’
  4. Zorg ervoor dat in het onderdeel ‘Afdrukken’ de optie ‘Zwart-wit’ niet staat aangevinkt