Kan de adressering op het voorblad op een andere plaats worden gezet?

De adressering op het voorblad van het rapport kan naar een andere plek worden gezet. Alleen is het 'Knippen' binnen de Infine rapporten uitgeschakeld.

Dit doet u dan als volgt:

• Selecteer de cellen waar de adressering nu staat
  • Druk op CTRL-C (of de rechtermuisknop, Bewerken -> Kopiëren)
  • Ga naar de gewenste doelcel
  • Druk vervolgens op CTRL-V (of de rechtermuisknop, Bewerken -> Plakken)
  • U kunt de positie links/rechts verder nog beïnvloeden door in de formule een aantal spaties tussen de " " te verwijderen of toe te voegen

Het adres op de oude positie kunt u weghalen door deze cellen opnieuw te selecteren en met Delete (DEL) leeg te maken.