Kan ik in het tabblad ‘Grootboek’ gegevens handmatig invoeren? Of moet er altijd gebruik worden gemaakt van een import bestand?

U kunt gegevens handmatig invoeren.

In de meeste gevallen is het mogelijk om de gegevens van uw boekhoudpakket om te zetten naar een export bestand, bijvoorbeeld een auditfile of Excel bestand. Als dit niet mogelijk, of als u in het standaardrekeningschema een extra rekeningnummer wilt toevoegen, kunt u dit ook handmatig invoeren. Een importbestand is geen vereiste, maar wel de makkelijkste manier om uw gegevens in de jaarrekening te importeren.