Kan ik Infine rapporten opslaan als XLSX-bestand?

Vanaf Office 2007 werkt Excel standaard met een nieuwe bestandsindeling, te herkennen aan de extensie XLSX. Om de rapporten van Infine ook te kunnen openen in oudere versies van Office, maakt Infine gebruik van de vorige bestandsindeling (XLS). Office 2007 nieuwere versies kunnen probleemloos met deze bestanden werken. Het rapport opent dan in de 'Compatibiliteitsmodus'.

Wanneer u kiest voor Opslaan als en u kiest voor het Excel formaat van 2007-2013 met de extensie .XLSX, wordt het rapport onbruikbaar!

Het is daarom aan te bevelen om het rapport altijd te bewaren via de Excel-knop Opslaan of de toetsen Ctrl-S. De indeling blijft dan het .XLS formaat.

Door het rapport regelmatig op te slaan voorkomt u dat gegevens verloren gaan.