Kan ik meerdere e-mail adressen toevoegen in de contactgegevens van een relatie?

U kunt met behulp van Vrije velden een tekstregel toevoegen aan de contactgegevens van een relatie (Beheer -> Vrije velden). In de tekstregel kunt u een e-mail adressen toevoegen. Let op: E-mail adressen vanuit Vrije velden worden geen hyperlink (blauwe letters met onderstreping). Het is dus niet mogelijk d.m.v. ‘ctrl + klikken’ een e-mail venster te openen