Kan ik mijn eigen Excel-sheet gebruiken voor het registreren van vaste activa importeren in het tabblad Activa?

Het is niet mogelijk om in de Activa-staat van de Infine Jaarrekening gegevens te importeren vanuit eigen Excel-bestanden. Het is de bedoeling dat u de gegevens (eenmalig) overneemt van uw eigen Excel-sheet.
Het is wel mogelijk meerdere cellen in één keer over te nemen. Dit kan via Kopiëren -> Plakken speciaal -> Waarden.