Hoe voeg ik een rapport toe in Infine Office Manager?

Het komt voor dat bijvoorbeeld een Jaarrekening wordt uitgewisseld met een ander Infine kantoor. Het gaat dan om het Excel (.xls) bestand van het rapport. Om hierin te kunnen werken, moet het in de lijst met rapporten van Infine Office Manager staan.

Het toevoegen van een bestaand rapport gaat als volgt:

• Kies onder het menu 'Rapport' voor 'Nieuw rapport'
  • Vul de gegevens van het rapport in (type, relatie, boekjaar)
  • Druk bij locatie op knop [...] bladeren
  • Selecteer het .xls bestand van het ontvangen rapport
  • Kies voor 'Opslaan'
  • Er volgt een melding 'Wilt u het bestaande rapport overschrijven?' Kies hier voor 'Nee'.
  • U krijgt de melding dat het rapport is 'toegevoegd aan de lijst'