Kantooractiviteiten overzetten naar andere medewerker

U kunt de medewerker en de taken van deze medewerker als volgt wijzigen.

• Klik op Klantactiviteiten
  • Filter op de medewerker die u wilt wijzigen
  • Selecteer al de regels van de medewerker
  • Kies vervolgens Klantactiviteit wijzigen -> Medewerker
  • Kies een andere medewerker.

Al de activiteiten zijn nu gewijzigd. Nu moet u alleen de taken nog wijzigen.

• Kies Beheer -> Kantooractiviteiten
  • Kies Extra -> Taken genereren
  • Selecteer de activiteiten waarvoor u nieuwe taken wilt genereren
  • Selecteer de relaties waarvoor u nieuwe taken wilt genereren
  • Selecteer een periode en kies Genereren
  • Er wordt een overzicht getoond van het aantal gegenereerde taken. Tevens ziet u hoeveel taken er verwijderd zijn. (dit zijn de taken van de oude medewerker)
  • Kies voor Opslaan gevolgd door Sluiten.