Hoe lees ik cijfers in via een directe koppeling met Twinfield?

De directe koppeling met Twinfield is gewijzigd met ingang van 31 mei 2021.

Om de cijfers uit een Twinfield administratie in te lezen in één van de Infine rapportage modules volgt u de volgende stappen:

• Klik in de werkbalk op Import -> Directe koppeling -> Twinfield

• Vul de administratiecode in (indien bekend) en selecteer de gewenste importgegevens. Als u de administratiecode leeg laat toont Infine na het inloggen automatisch een lijst met beschikbare administraties. Klik op OK om verder te gaan.

• Het inlogscherm van Twinfield wordt geopend in uw internetbrowser. Vul de inloggegevens in en klik op Inloggen.
  • Geef Infine toestemming op het volgende scherm door te klikken op 'Yes, Allow'

• Sluit het venster van uw browser.

• Indien u nog geen administratiecode had ingevuld kunt u nu de administratie selecteren uit een lijst. De cijfers worden vervolgens ingelezen. Reeds gemaakte grootboekrekening koppelingen welke op basis van de oude Twinfield koppeling zijn gemaakt, blijven daarbij intact.